| Kako ste postali 1D fani :) | |
|
+6Evelyn zvezdica anćice ~~TALI~~ Nessa Dnicegirl. 10 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Dnicegirl. Admin
Število prispevkov : 742 Join date : 17/02/2012 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| |
| |
Nessa Miss of the month
Število prispevkov : 235 Join date : 21/02/2012 Age : 32 Kraj : divan
| Naslov sporočila: Re: Kako ste postali 1D fani :) Pet Mar 02, 2012 11:12 am | |
| | |
|
| |
~~TALI~~ Admin
Število prispevkov : 472 Join date : 17/02/2012 Age : 32 Kraj : Somewhere over the rainbow
| Naslov sporočila: Re: Kako ste postali 1D fani :) Pet Mar 02, 2012 12:01 pm | |
| Ti si kriva pa Ana pa Nesa No js sem drugače za njih prfič slišala na FB-ju pa tumblrju ampak se nikol nisem zanimala za njih Pol si mi pa ti neko sliko pokazala in vprašala kdo mi je najlepši pa sem rekla da un taskravžlan (Harryyy xD) No potem ko me je Ana navdušla nad Larryjem so mi dejansko postali zanimivi xD in ko vsako njihovo pesem 5x preposlušaš si nemoreš pomagat,da ti nebi bli ušeč :) | |
|
| |
anćice Miss of the month
Število prispevkov : 308 Join date : 21/02/2012 Age : 33 Kraj : topla postelja skos
| Naslov sporočila: Re: Kako ste postali 1D fani :) Pet Mar 02, 2012 8:54 pm | |
| Uboga Vesna je usega kriva!:P
pr men je blo prepozn, takoj ko sm ugotovila, da obstaja Larry. Pol ni blo več poti nazaj. Sploh :P | |
|
| |
zvezdica I kind of like One Direction
Število prispevkov : 38 Join date : 23/02/2012 Age : 28 Kraj : kranj
| Naslov sporočila: Re: Kako ste postali 1D fani :) Sob Mar 03, 2012 2:21 am | |
| Sestrična je objavla link na fb-ju in pol k sm vidla še video pol tut pr men ni blo več poti nazaj | |
|
| |
Dnicegirl. Admin
| Naslov sporočila: Re: Kako ste postali 1D fani :) Sob Mar 03, 2012 2:36 am | |
| Ja punce, usega sm jz kriva Blame it on me ja no pač je treba One Direction infection širit dalje Jz sm pa že tko parkrat vidla k je kdo kej na fb objavu pa sm neki vidla od deleč da so popolni ampk se mi sploh ni dal it gledat/poslušat Pol sm pa še najpri slišala od sestrične za njih in kasnej še od dveh kolegic, pol sm pa rekla no ajde grem pa gledat kaj je zdj to. No, od takrat ni več poti nazaj Najpri u spotu WMYB nism Harryja pa Liama ločila, pa mi je biu Zayn najlepši, pol sm pa pogruntala d je Harry tud popoln, pa usi ostali tud itak...no, to je to | |
|
| |
Evelyn I like One Direction
Število prispevkov : 78 Join date : 25/02/2012 Age : 32 Kraj : Krško
| Naslov sporočila: Re: Kako ste postali 1D fani :) Ned Mar 04, 2012 2:32 am | |
| Na eni strani kjer objavljajo nove pesmi in spote itd. Prvo sm itak WMYB spot vidla ..mislim, da je blo glih poletje al se mi pa sam zdi in pol sm se zalublaaaaaaaaa od takrat naprej sm sam tisto pesm poslušala...zdej pred kratkim sm pa bol začela tud po fb-ju, twitter-ju pa tuki o njih "raziskovat" Drugač so mi všeč, ker me res v dobro voljo spravjo...še posebi ko kakšne pizdarije delajo pa pesmi so mi kul, ker so tak fine za pet (ko sm sama seveda ) PA ŠE LEPI SO ZA POGLEDAT, HALOO! | |
|
| |
Ania I'm One Direction beginner
Število prispevkov : 27 Join date : 24/02/2012 Age : 35 Kraj : Everywhere
| Naslov sporočila: Re: Kako ste postali 1D fani :) Ned Mar 18, 2012 11:43 pm | |
| Ena kolegica je zvedla za njih prek X Factorja in pol večkrat govorila o njih, tko da sm takrat dobila neko idejo o tem kdo so, ampak mi na začetku nekak ni blo do tega, da bi se neki poglablala v njih. Pol je pa spot za Gotta be you ven pršu in vedno več se je o njih pisal in je začel tud mene zanimat, kaj je to za eno čudo. Tko, da sem se spravla pol sama od sebe pogledat video in so mi bli tkoj ful ušečni Pa na začetku, tko kot ste že ene omenle, tud js ful nism ločla Harryja pa Liama | |
|
| |
~~TALI~~ Admin
Število prispevkov : 472 Join date : 17/02/2012 Age : 32 Kraj : Somewhere over the rainbow
| Naslov sporočila: Re: Kako ste postali 1D fani :) Pon Mar 19, 2012 5:22 am | |
| Veš kaj me zanima,ko si glih omenla,da nisi ločla Harryja pa Liama xp sem se spovnala,da lahko vprašam a ločite kdo od njih kaj poje ?? Js sem mela ful težav z tem na začetku xD Zdaj se že nekot privajam xD | |
|
| |
MatejaFromSlo I'm One Direction beginner
Število prispevkov : 29 Join date : 02/03/2012 Age : 31 Kraj : okolica Ljubljane
| Naslov sporočila: Re: Kako ste postali 1D fani :) Pon Mar 19, 2012 5:57 am | |
| Jst tko ko poslušam pesmi, takoj vem kdo poje. Sam je pa res, da se morm pr nekaterih pesmih kr osredotočt. | |
|
| |
zvezdica I kind of like One Direction
Število prispevkov : 38 Join date : 23/02/2012 Age : 28 Kraj : kranj
| Naslov sporočila: Re: Kako ste postali 1D fani :) Pon Mar 19, 2012 6:44 am | |
| Učasih vem kdo poje, kdaj pa sploh ne ločm. | |
|
| |
Ania I'm One Direction beginner
Število prispevkov : 27 Join date : 24/02/2012 Age : 35 Kraj : Everywhere
| Naslov sporočila: Re: Kako ste postali 1D fani :) Pon Mar 19, 2012 9:25 am | |
| Js isto na začetku nikakor nism mogla razločit kdo kej poje, čist nemogoče se mi je zdel. Pol sm jih pa itak nonstop poslušala, sm se pa počas navadla prepoznat njihove glasove, tko da zdj nimam več tolk problemov, ampak še vedno se pa kdaj kšni delčki komadov najdejo, ko nism čist zihr.
| |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Kako ste postali 1D fani :) Tor Mar 20, 2012 6:12 pm | |
| Mene pr enih pesmih zmedejo glasi..še posebi Liamov...drugač sm pa na youtubu poslušala une pesmi ko majo besedilo zraven pa še slikce kdaj kdo kej poje koristna zadeva | |
|
| |
Dnicegirl. Admin
| Naslov sporočila: Re: Kako ste postali 1D fani :) Tor Mar 20, 2012 8:59 pm | |
| Ja, pa sj ne da je men šele tko po enih 3 videih potegnil d so njihove fotke zravn zato da se ve kdo poje | |
|
| |
~~TALI~~ Admin
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Kako ste postali 1D fani :) Čet Mar 22, 2012 12:11 am | |
| Bolš pozn ko pa prepozn | |
|
| |
Louis *.* :* I kind of like One Direction
Število prispevkov : 36 Join date : 03/04/2012 Age : 27 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Kako ste postali 1D fani :) Tor Apr 03, 2012 5:23 am | |
| No pa da še jst mal povem;
Noja uno k so mal usak video posebi k so odšteva dneve do video spota od WMUB, to sva z prjatlco valda usak dan gledale ane. K pa je video vn pršu sva ble ubedve čist obsedene, k je ma Gotta be you vn pršu so me pa mal razočaral, ni mi biu ušeč besedilo. Zard tega komada sm jih nehala poslušat. Enkrat med zimskimi počitncami sm pa čist ponesreč naletela na video on One thing, in so me fook naudušl da sm si v istem dnevu zlovdala iz partisa njihovo plato jo dala na iPoda in skos poslušala.
Pri men se je tko začel. | |
|
| |
Hanna. I'm One Direction beginner
Število prispevkov : 4 Join date : 27/06/2012 Age : 32 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Kako ste postali 1D fani :) Sre Jun 27, 2012 8:01 am | |
| Čist po naklučju :P Že 2 leti skor se sam od njih govori pa se nikoli nism preveč za njih zanimala. :P Pol sm pa enkrat, kak mesec nazaj se lotila mal muske poslušat. In so se mi prlubli u sekundi =) Pa še lepi so usi. xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kako ste postali 1D fani :) | |
| |
|
| |
| Kako ste postali 1D fani :) | |
|